Кристиано Джарета е новият спортен директор на ЦСКА

15:50, 21 фев 19 / Спорт 25 1073 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Италианецът Кристиано Джарета е новият спортен директор на ЦСКА. 50-годишният специалист официално парафира своя договор и занапред ще работи за “армейците”.

Джарета е бивш футболист, който след края на кариерата си завършва реномираната треньорска школа в Коверчано. Има солиден ръководен опит през последните години, като е заемал поста на спортен директор в Новара, където вкарва тима в Серия А, Удинезе и Асколи.

В края на миналата година италианският специалист бе спряган за спортен директор на Левски, но в крайна сметка спортно-техническата власт там бе поета от Павел Колев, а от днес Джарета официално започва работата си на стадион “Българска армия”.

“Много съм щастлив и горд да бъда в най-титулувания отбор в България. ЦСКА е международен клуб, който е добре познат навсякъде по света. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на отбора с моя опит и съм сигурен, че ще успеем да постигнем възможно най-добрия резултат. Надявам се, че моята работа ще помогне за покачването на нивото на отбора и съм сигурен, че работата с добрия екип, който заварвам тук, ще ни донесе желаните цели. До момента отборът се представя добре, съставът е добър, но може да се подобри. Вярвам, че трябва да работим здраво, защото така ние ще реализираме целите си. Отборът има добър потенциал”, каза Джарета пред официалния сайт на ЦСКА, след като подписа своя договор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама