Венци Стефанов донесе на "Славия" глоба от 10 000 лв.

16:50, 05 мар 19 / Спорт 25 1418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Славия" отнесе имуществена глоба от 10 000 лв. заради обиди към длъжности лица от страна на ръководството, стана ясно след заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС. Причината за сериозната финансова санкция са нападките от страна на Венцеслав Стефанов към главния съдия Станислав Тодоров при загубата на "белите" от "Левски" с 0:3.

Освен това носителите на Купата на България бяха глобени с още 1000 лв. заради обидни и нецензурни скандирания.

На своето редовно заседание Комисията "Етика и феърплей" на БФС разгледа предоставените документи след провелите се срещи от 24-ия кръг в Първа лига и порица поведението на боса на "белите".

"След края на първото полувреме на срещата "Славия" - "Левски", при прибиране на съдийската бригада в тунела г-н Стефанов отправя обидни и заплашителни думи спрямо главния съдия. След края на двубоя, пред средствата за масова информация, г-н Стефанов отправя необосновани предположения за бъдещо тенденциозно съдийство в полза на ПФК "Левски" София).

Комисията "Етика и Феърплей" намира действията и поведението на г-н Стефанов за неетични в качеството му на ръководител на футболен клуб и на член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Комисията подчертава, че подобни прояви са в разрез с етиката и феърплея в спорта", пише в съобщението на сайта на БФС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама