"Левски", БФС, Дерменджиев и Балъков отричат рокадите

14:56, 25 мар 19 / Спорт 25 1190 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Левски", Българският футболен съюз и Красимир Балъков отрекоха информацията за сензационни рокади след двубоя на националния отбор срещу Косово тази вечер. Редица издания съобщиха, че селекционерът Петър Хубчев ще поеме "сините", а Балъков ще го замести.

"Това е абсолютна спекулация. Георги Дерменджиев е треньор на "Левски". Ние не сме преговаряли с друг за неговата позиция", обяви изпълнителният директор на 26-кратните шампиони Павел Колев пред Гонг.

"Никой не е говорил с мен. Не знам за треньорска смяна. Странно, че точно преди мача на националния отбор излиза подобна информация. Тази сутрин проведох тренировка с футболистите", заяви самият Дерменджиев пред Спортал.

"Някой умник насажда слуховете за Хубчев точно преди важния мач на България. Може ли такава новина да излезе в деня на първото ни гостуване в евроквалификациите? Ако имаше такава спешна и мълниеносна рокада, всички щяхме да бъдем уведомени. Дано тези писания не се отразят върху момчетата за двубоя с Косово довечера", възмути се членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов пред Блиц.

Красимир Балъков също отрече информацията чрез своя профил във Facebook.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама