Разследват Пулев заради целунатата репортерка

11:50, 26 мар 19 / Спорт 25 5452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шефът на Джени Суши, която беше целуната от Кубрат Пулев по време на интервю след победата му над Богдан Дину в САЩ, разкри, че тече разследване на случилото се.

„На 23-ти март след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши, стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, докато се опитваше да вземе интервю от него след мача. Работим с Джени Суши и с екипа на Пулев, за да разследваме случая и да уточним правилните стъпки/действия, които следват от това неприятно събитие. Искаме да е ясно, че "Vegas Sports Daily" оценява сигурността и благосъстоянието на сътрудниците си по-високо от всякакви рейтинги, кликове и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пишат от редакцията.

„Това, което се случи с госпожица Суши, беше изневиделица и напълно неоправдано и ние споделяме нейните шок, болка, смущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място. Госпожица Суши е ценен член на нашия екип, а ние не толерираме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още шефът на "Vegas Sports Daily" Майк Диксън.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама