Кобрата с протестно писмо заради отнетия му лиценз в Калифорния

08:57, 02 апр 19 / Спорт 25 5242 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Носителят на Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев и щабът му са изпратили протестно писмо до Атлетическата комисия на щата Калифорния във връзка с отнетия лиценз на българина. Това съобщава сайтът на българската общност в щата - bulgariCa.com.

Пулев: Ако една жена е сексуално пресирана, не би стояла в скута на различни мъже

Кобрата остана без право да се боксира в Калифорния, след като журналистката Дженифър Равало, станала известна с прякора Джени Суши, се оплака от сексуално посегателство заради целувка от страна на българския боксьор по време на интервю. След намесата на репортерката и адвокатката ѝ Глория Олред комисията към щата Калифорния отне лиценза на Пулев до изслушването му по случая на 14 май.

Какво знаем за топ адвокатката, която се изправя срещу Кобрата?

“Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред, адвокатката на Равало", заяви пред bulgariCa.com мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев. Той обеща и още действия от страна на приближените до българския боксьор.

В отговор на обвиненията на Суши от щаба на българския боксьор разпространиха видеоклип, на който се вижда как репортерката се забавлява на партито след победата на Кобрата над Богдан Дину и въпросното интервю.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама