Снимки на деня 16.04.2019

12:50, 16 апр 19 25 4332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Лондон се проведе мащабен протест свързан с климатичните промени. Полицейските данни показват ,че са задържани 113 протестиращи.
Огромен пожар възникна на 15.04.2019 в Катедралата Нотердам в Париж, Франция. По последни сведения основната сграда на катедралата е била спасена.
Процесията „Нашият отец Иисус пленник“ в Малага, Южна Испания по повод честването на Страсната седмица.
Журналистите на Ройтерс Уа Лон и Куан Съ О напускат съда в Янгон, Мианмар. Репортерите спечелиха наградата Пулицър за разследването си на убийствата на 10 мюсюлмани в щата Ракхайн, Мианмар, където намират масивен гроб с останките на мъжете. Декември 2017 са задържани и подведени под отговорност за притежание на класифицирани полицейски документи.
Будисти подготвят украсата във връзка с предстоящите празненства за рождения ден на Буда на 12 май, Сеул, Южна Кореа.
Поглед към пластмасовите отпадъци на Южния плаж на Монровия, Либерия. Гъсто населените общности в Либерия и други части на западноафриканския регион няма изградена инфраструктура за справяне с екологичните проблеми.
Швейцария се присъедини към опитите на Франция и Германия в борбата срещу замръзването на растенията поради студените пролетни условия.
Приказна пролетна фотография на унгарския изгрев.
Слънцето изгрява над Балтийско море в Бинц, Германия.
Природният паметник Altschlossfelsen в близост до Германия, свети по време на залез.
В Лондон се проведе мащабен протест свързан с климатичните промени. Полицейските данни показват ,че са задържани 113 протестиращи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама