Снимки на деня 18.04.2019

14:15, 18 апр 19 / Денят в снимки 25 3513 Topnovini
Снимка на Northrop Grumman Antares ракета, която беше изстреляна днес от Виржиния, Сащ. Ракетата на НАСА ще достави в космоса изследвания, провизии за екипажите и технологии.
1
Папа Франсис по време на великденските празненства във Ватикана. Негово Светейшество Папа Франциск ще осъществи апостолическо пътуване в България от 5 до 7 май 2019 г., където ще посети градовете София и Раковски.
2
Поглед върху проект C – космос, която представлява симулационна база в пустинята Гоби в Китай. Официално проектът беше отворен вчера и цели да обучава и да предоставя място за млади и туристи, които биха желали да изпитат какъв би бил живота на планетата Марс.
3
Новороден жираф приветстван от своите родители в зоопарка в Южна Австралия.
4
Ирански военен парад в Техеран, Иран по случай деня на армията. Според последните проучвания армията на Иран попада в топ 10 армии по численост в целия свят.
5
Днес е католическият Велики четвъртък. На снимката ви представяме филипински католици изпълняващи ритуал на пречистване чрез различни форми на страдания с надежда да бъдат опростени греховете им.
6
Красиви градини от азалии в храм Незу в Токио, Япония. Повече от 3 хиляди азалови растения от 100 различни вида обагрят гледката на храма всяка година.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани