Борисов: Всяко изказване на президента е в полза на опозицията

16:48, 09 май 19 / Политика 25 1560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов отрече да има спор с президента Румен Радев, който по-рано заяви, че не е редно с държавни пари да се води предизборна кампания.

"Всяко негово изказване е в полза на опозицията", подчерта министър-председателят пред български журналисти в Румъния, където участва в Неформалното заседание на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС.
"Давам отчет за всяка моя дейност, ако е против да се купят нови автобуси за децата или е против да се дадат пари за болницата в Ямбол, да излезе и да каже. Ако е против, че сме дали пари за някого, да излезе и да каже", обясни Борисов.
 
На въпрос как ще коментира изказването на Радев, че е равноотдалечен от всички партии, Борисов коментира: "Самото му изказване пак взе страна, защо трябва да му напомням и къде ходи на пленум. Случайно са се озовали негови хора в листата на БСП. Прави ни вече на кьорави. И за военното училище, аз се правя на джентълмен, казах, че ние заедно сме се постарали, днес той пак казва, че бил еднакво отдалечен. Президентът отива на пленум на БСП и после казва, че е еднакво отдалечен и аз трябва да му коментирам думите все едно съм малоумен, че не е еднакво отдалечен. Не е. Аз виждам, че не е еднаквоотдалечен", отсече премиерът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама