Моделът, обвинил Неймар в изнасилване: Не спя, загубих 10 кг за една седмица

15:20, 11 юни 19 / Любопитно 25 2472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наджила Триндаде, която обвини Неймар в изнасилване, има редица проблеми след разкриването на самоличността й.

Обвиниха футболната звезда Неймар в изнасилване

След новините за започналото разследване футболистът на ПСЖ публикува в социалните мрежи съобщенията, които са се разменяли с бразилския модел преди и след предполагаемото престъпление.

"Не мисля, че сега е добър момент да продължавам да говоря и да се разкривам", каза Триндаде в интервю за Domingo Especlacular.

"Имам нужда да се възстановя. Не се чувствам добре. Имам паник атаки и не мога да се грижа за собствения си син", разкри тя.

"Не спя, не се храня. Загубих 10 кг през последната седмица".

По време на интервюто, на Триндаде й е трудно да говори. Тя прави по-дълги паузи, опитва да избегне разговорите за футболиста, за да разкаже своята история.

Страдах от много престъпления. Със семейството ми сме преследвани. Дойдоха в моя апартамент, откраднаха много ценни неща, сред които и лаптопа на сина ми".

"Клеветят ме, съчиняват си неща за мен", твърди бразилката.

Запитана какво би променила, ако имаше тази възможност, Триндаде отговаря, че не би направила Instagram профила си публичен, защото така се свързала с Неймар.

"Ако не бях променила състоянието на профила си, ако не го бях отключвала и активирала, животът ми сега щеше да бъде спокоен", обяснява Наджила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама