Фенове на Майкъл Джексън пяха "Heal the world" за 10-годишнината от смъртта му

10:20, 26 юни 19 / Любопитно 25 1075 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С рози, оформени във венци като сърца, и с яркожълти слънчогледи фенове на Майкъл Джексън от цял свят му отдадоха почит за 10-ата годишнина от смъртта му, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Стотици се събраха пред гробницата му в Глендейл, северно от Лос Анджелис. Часът, когато е обявена смъртта му - 2:26 часа на 25-ти юни 2009 г., беше отбелязан с минута мълчание. 200 души се хванаха за ръка в кръг и сведоха глави. След това посочиха небето, извикаха "Майкъл" и запяха "Heal the World". Някои се разплакаха, други се прегърнаха.

Феновете оставиха постери, кукли, ръкавици с пайети, дори червено яке като неговото пред частния мавзолей, където Майкъл Джексън е погребан. "Завинаги крал", "Няма да те забравим", "Няма да позволим да си отидеш" бяха някои от посланията от фенове, дошли от далечни земи като Иран, Унгария, Холандия, Япония.

"Ако денят ти е потискащ и слушаш Майкъл Джексън, всичко сякаш се оправя", каза 21-годишният Кърт Уилямс, пристигнал в Глендейв от Южна Каролина. "Той пееше майсторски, танцуваше майсторски, беше майстор в хуманитарната дейност", добави той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама