Левски: Феновете ни не са провокирали никого

18:30, 11 юли 19 / Спорт 25 1892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Левски излезе с официална позиция относно инцидента в Братислава с привърженици на „сините“ и холандски и полски ултраси от агитките на Аякс и Краковия.

Български футболни запалянковци са арестувани при сблъсъци в Братислава

Ето и какво се казва в официалната позиция на ръководството:

„Левски се обръща към своите най-верни и горещи привърженици, пристигнали в Словакия, за да подкрепят любимия отбор в днешния мач срещу Ружомберок от Лига Европа. Изразяваме своята благодарност, че ще можем да разчитаме на своя 12-и играч в двубоя тази вечер“.

МВнР: Всички българи, задържани след боя в Братислава, са освободени

„По информация, получена в клуба, част от пътуващите сини фенове са били нападнати снощи в Братислава от холандски хулигани от агитката на Аякс и поляци от агитката на Краковия. Българските фенове не са провокирали по никакъв начин нито местните жители, нито гостите на града. За щастие няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени, което е още едно доказателство, че нямат вина за инцидента. Клубът е в контакт с привържениците на Левски и е готов да им окаже съдействие при необходимост. Изказваме специални благодарности за добрата работа на МВнР и на посланик Чобанова“. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама