ММА боецът Едуард Алексанян: Thracia Fighting Championship няма с какво да ме изненада

11:50, 25 юли 19 / Спорт 25 1266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бойната галавечер TFC 1 (Thracia Fighting Championship) ще се проведе на 17-ти август в Кърджали и ще включва битки по правилника на бокса, кикбокса и ММА.

Главната среща на вечерта по правилник К-1 ще бъде между представителя на града-домакин, Сабри Атай и варненеца Едуард Алексанян.

Едуард в момента се готви активно за предстоящата битка. "Подготовката върви добре настроението винаги е на макс," сподели той за MMA.BG.

Едуард Алексанян e шампион на национални първенства по бокс и карате киокушин, се състезава професионално и има участия в турнири като Pro Fight и Senshi и винаги прави атрактивни битки.

Затова е лаконичен и уверен в победата си над Сабри, който има опит в бокса, ММА и бойното самбо. "Не знам много за опонента си, но гледах някои негови мачове. Изглежда стабилно момче, но няма с какво да ме изненада. Ще го разбере на ринга."

Едуард е в началото на своята професионална кариера и е готов да покаже уменията си, за да постигне по-големите си цели занапред: "Искам да играя за шампионски пояс, да покоря световния връх на професионалния ринг и да покажа на света на какво съм способен."

Билетите за TFC 1 са вече в продажба и могат да се поръчат и онлайн на besttickets.bg на цена само от 10 лв. Събитието ще се излъчва и пряко по B1B.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама