Григор Димитров: Бавно, но сигурно се връщам към моя ритъм

10:20, 31 юли 19 / Спорт 25 1067 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Григор Димитров не скри задоволството си от победата над Стийв Джонсън (САЩ) в три сета на старта на турнира по тенис от категория  АТР 250 на твърди кортове в Лос Кабос (Мексико), съобщава БНР.

"Доволен съм. Знаех, че трябва да бъда готов за всичко. Първият сет беше доста добър за мен. След това във втория също имах своите шансове. Той започна да сервира по-добре и ми стана по-трудно при ретурите. След това в третия имах предимство, но той изигра много силен гейм и ме проби, когато сервирах за мача (при 5:3). Тайбрекът беше супер оспорван, но се радвам, че в края успях да го спечеля", коментира 28-годишният хасковлия.

Григор Димитров спечели първа победа от месец май

За място на четвъртфиналите той ще играе срещу поставения под номер 2 и 24-и в света Гуидо Пеля (Аржентина).

Двамата имат по една разменена победа досега, като Димитров печели първия мач помежду им през 2015 година във Вашингтон със 7:6(1), 6:4, а Пея побеждава два сезона по-късно в Маями с 6:3, 7:6(4).

"Той е левичар и играе страхотен тенис. Мога да очаквам всичко от него, но сега съм концентриран изцяло върху играта от моята страна на мрежата. Това е най-важното. Работих върху много неща в последните месеци. Чувствам, че бавно, но сигурно се връщам към моя ритъм", каза още Димитров.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама