Крушарски: Ако ще сменяме Боби с Бербатов, мерси!

15:24, 16 окт 19 / Спорт 25 2278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски изгледа мача на България с Англия от VIP-ложата в компанията на своя приятел Чавдар Цветков.

„Вие какво сте очаквали от този мач? На какво отгоре може да се борим с Англия. Много сме далеч от тяхното ниво. Яд ме е само, че в нашия национален отбор не видях малко повече агресия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя отбор това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и никой нямаше да ги обвинява за нищо. Аз си мисля, че нашият Карагарен можеше да изпъкне с подобни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля смело. След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена", коментира с усмивка колоритният футболен бос.

Лечков: Оставката на Борислав Михайлов няма да бъде приета от Изпълкома

Бизнесменът взе отношение и по темата с поисканата от премиера Бойко Борисов оставка на президента на БФС Борислав Михайлов.

Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше състоянието на футбола ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Батето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го управляват. Стига с тия легенди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг подход. Казах го и преди време - следващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговорност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението", категоричен е бизнесменът и призна, че от трибуните не е чул нищо смущаващо, пише “Меридиан мач“, цитиран от gong.bg.

За мен англичаните малко преиграха с темата за расизма. През лятото и в Локо имахме този проблем. В Европа някои възприемат нашето „Уууу" като маймунски звук. Нещата трябва да се разграничават. Аз чувах „Уууу" и нищо друго. От другата страна, какво са подвиквали няколко човека не знам. Те трябва да понесат персонална санкция за поведението си и тези, които са ги допуснали до стадиона", каза още Христо Крушарски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама