Огнен лъв излезе на футболния терен в Аржентина

11:20, 12 ное 19 / Спорт 25 2501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Огнен лъв, който скача по трибуните и се разхожда на терена, видяха феновете на аржентинския футболен тим "Естудиантес де Ла Плата". Животното ревеше, мяташе буйната си грива и остави без дъх всички привърженици.

Спокойно, всички 30 000 зрители по трибуните са добре! Огромното животно също не пострада, а причината е, че... не е истинско.

Лъвът е дигитален и изработен специално за откриването на стадион "Хорхе Луис Хирши" в Ла Плата, Аржентина. 

След 11 години реконструкции и обновяване, съоръжението отвори врати за феновете на тима. Те чакаха този момент от август 2005 г. насам, когато отборът изигра своя последен мач на стадиона преди да започне дългият ремонт.

Лъвът се появи върху една от колоните на съоръжението, "разходи" се спокойно и изчезна в терена. След него  пред зрителите излезе легендата и настоящ президент на "Естудиантес да Ла Плата" - бившият футболист на "Манчестър Юнайтед" Хуан Себастиан Верон, който поздрави привържениците с новата придобивка. Празненството завърши с впечатляващи фойерверки. 

Първият мач, който ще се изиграе на "Хорхе Луис Хирши", е насрочен за 30 ноември. Тогава тимът е домакин на "Атлетико" Тукуман.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама