Валери Симеонов определи протестите срещу себе си като политически

12:50, 21 ное 19 / Политика 25 2631 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Валери Симеонов определи като „политически“ протестите, организирани в знак на недоволство срещу избирането му за зам.-председател на Народното събрание, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

„За мен протестите са политически – това, което видях вчера, бяха протести на бързо организирани хора. Това беше агитка - хора, които не знаеха за какво протестират“, коментира Симеонов.

Майки на деца с увреждания протестират заради новия пост на Валери Симеонов

Според него поведението му преди година, когато подаде оставка от поста на вицепремиер, е било достойно. „За да не влошавам и да не нося негативи на правителството, аз си подадох оставката. Няма драма в това, случаят е приключен“, посочи Симеонов.

В средата на миналата година Валери Симеонов подаде оставка като вицепремиер, след като в продължение на почти цял месец майките на деца с увреждания излизаха всяка вечер на протест срещу него заради думите му, че са „кресливи жени“ с „уж болни деца“. Днес майките от „Системата ни убива“ отново излязоха на протест пред парламента.

Валери Симонов става зам.-председател на парламента

Вчера депутатите назначиха Симеонов за зам.-шеф на парламента от групата на "Обединени патриоти". Това предизвика недоволството на ДПС, чиято политическа група вчера и днес напусна демонстративно залата след събирането на кворума.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама