Бербатов: Времето за промяна в българския футбол е дошло

22:21, 05 яну 20 / Спорт 25 3068 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голмайстор №1 на България Димитър Бербатов заяви, че е дошло време за промяна в родния футбол и пожела успех на националния ни отбор, воден от Георги Дерменджиев. Това каза пред медиите бившият нападател, който връчи приза "Футболист на годината" на Димитър Илиев, съобщи bTV.

Димитър Илиев е футболист №1 на България за 2019 г.

"Минаваме пред труден период. Хубаво е да има уважение към постиженията на всеки. Имаме шанс да се класираме, дано момчетата използват шанса, който се откри пред тях. Важното е играчите да се подготвят добре. Трябва да са концентрирани за тези мачове... Никой не е готов за подобно нещо. Времето за промяна е дошло. Ще видим кой ще поеме отговорността да бъде начело на българския футбол", сподели Бербатов.

"Трябва да има концепция за промяна. Мисля за доброто на българския футбол. Искам да си пусна телевизия и да се наслаждавам на футбола ни", добави той.

"Зарадвах се за избора, който сте направили. Направи ми впечатление играта на Димитър Илиев, но Недялков също заслужаваше да получи наградата. Беше ми приятно да съм отново на сцената", завърши Бербо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама