Решителният сблъсък България срещу Белгия от ATP Cup пряко по MAX Sport 1

12:41, 06 яну 20 / Спорт 25 2014 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ATP-Cup-Max-Sport
ATP-Cup-Max-Sport

Българският отбор по тенис излиза в решителен сблъсък за продължаването си напред в турнира ATP Cup срещу Белгия този вторник от 08:30 часа. Григор Димитров и компания имат две победи в първите си два мача от Група C с по 2:1 срещу Великобритания и Молдова, но само успех срещу белгийците би им гарантирал участие на 1/4-финалите в надпреварата.

Откриващият двубой във вторник от 08:30 часа ще противопостави вторите ракети на България и Белгия, съответно Димитър Кузманов и Стив Дарси. След приключването на този мач на корта в Сидни един срещу друг ще излязат и големите звезди Григор Димитров и Давид Гофен. Мачът на двойки е последен в програмата, като нищо чудно именно от него да зависи кой тим ще продължи напред към 1/4-финалите.

България срещу Молдова в ATP Cup по MAX Sport

Решителният сблъсък за съдбата на българския отбор на ATP Cup ще се излъчи пряко по MAX Sport 1 с начало 08:30 ч. във вторник сутрин. Директните елиминации в турнира ще се състоят на 9 януари и 10 януари (1/4-финали), 11 януари (1/2-финали) и 12 януари – големият финал. Всички двубои на България, както и по- интересните сблъсъци от ATP Cup ще се излъчват пряко по спортните канали на А1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама