„Левски” към феновете: Доказахте, че сме клуб без аналог в България

10:23, 16 фев 20 / Спорт 25 2790 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на Левски направи обръщение към верните фенове на тима, които подкрепяха любимия си отбор преди и по време на мача с ЦСКА. От Левски благодарят на всеки един левскар, споделил енергията си с тях.

Феновете на "Левски" преминаха през София, дербито завърши без победител

Ето и пълният текст на обръщението към запалянковците:

"В събота, Левски победи! Не на терена, а в най-важната си битка! Левскарската общност доказа, че е несломима и непоколебима. „Синьото“ море, което заля цяла София, показа по категоричен начин, че Левски е футболен клуб без аналог в България!

Тези „сини“ сърца, тези „сини“ усмивки... този трепет при изричането на името Левски. Това не просто вълнува, това задължава и осмисля! Благодарим на всеки един левскар, който сподели енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който през последната седмица заяви по категоричен начин своята подкрепа към любимия клуб! Благодарим на децата, майките, бащите и дядовците, които извиха опашки на „Герена“, за да вземат своята абонаментна карта!

Благодарим на всеки, който се включи в дарителската кампания! Благодарим на левскарите от страната и на тези, чието сърце бие в ритъма на Левски дори на хиляди километри! Благодарим на ветераните за изградения път, по който да вървим! Благодарим и на децата на Левски, които ще продължат този път! Благодарим на всеки един от вас! Защото вие сте „Левски“! Поклон пред нейно величество... „синята“ публика! Един за всички, всички за Левски".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама