Кубрат Пулев все пак е напуснал САЩ заради проблемна виза

13:18, 24 фев 20 / Спорт 25 2263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев все пак е бил принуден да напусне САЩ, въпреки че вчера отрече това да е истина.

В неделя американският журналист Майк Копинджър написа в Twitter, че Кобрата е бил депортиран от САЩ в България заради проблем с визата си. Пулев отрече, че е бил депортиран, но призна, че е имал някакъв проблем.

Граничните власти в Чикаго съобщиха за bTV, че боксьорът се е опитал да влезе в страната с туристическа, а не с работна виза и е напуснал страната в неделя вечерта.

Кубрат Пулев отрече да е депортиран от САЩ

"Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище “О’Хара” в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 21:30 часа", се казва в съобщението на граничните власти в Чикаго.

Кобрата в същото време написа във Facebook, че е имал леко недоразумение. Той поздрави Тайсън Фюри за победата над Дионтей Уайлдър.

Тази седмица трябва да бъде потвърден дългоочакваният сблъсък за световната титла между Джошуа и Пулев в Лондон след продължителни преговори между двете страни. Вероятно боят ще се проведе на стадиона на Тотнъм. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама