Тежко изпитание за грандовете в Шампионската лига, Байерн и Ювентус може да сбъркат

17:24, 25 фев 20 / Спорт 25 2233 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изключително интересни битки ни очакват и тази седмица на 1/8-финалите в Шампионската лига. Със сигурност четирите двубоя във вторник и сряда ще предизвикат най-сериозен интерес заради сблъсъка на европейски гиганти.

Челси посреща Байерн Мюнхен в Лондон. Двата отбора със сигурност все още помнят онзи финал в Шампионската лига през 2012 година, когато насред Мюнхен баварците бяха фаворити и сякаш предвкусваха трофея. Но... загубиха след драма с дузпи и Челси на Роберто ди Матео спечели отличието.

Коронавирусът отложи и Световното по тенис на маса

Популярният телевизионен журналист Борис Касабов предвижда, че и този път Байерн Мюнхен ще изпитва проблеми на “Стамфорд Бридж”. “Баварците напоследък играят доста успешно в Лондон, спомнете си убедителните победи срещу Арсенал, а след това и с Тотнъм с впечатляващото 7:2. Сега обаче такъв резултат няма да се получи – първо, защото Челси колкото и да играе лъкатушещо в последно време под ръководството на Франк Лампард, има своите стойности”, коментира журналистът пред сайта Букмейкър Рейтинги, който предвижда за любителите на игрите да потърсят двоен шанс в полза на лондончани.

В друга не по-малко интересна среща Реал Мадрид приема Манчестър Сити. И двата отбора не се намират в най-добрата форма. Реал Мадрид загуби от Леванте, докато Сити се провали този сезон в Англия, след като буквално бе унищожен от Ливърпул. “Реал Мадрид независимо от формата си винаги е сред фаворитите в Шампионската лига и затова говорят 13-е титли, които е спечелил. Сити е с амбицията за първи път в своята история да спечели трофея. Аз смятам, че Реал Мадрид ще постигне победа въпреки слабите мачове напоследък на “Бернабеу” без да давам гаранции кой ще се класира в следващата фаза”, коментира човекът, който ни направи свидетели на един от най-великите мачове на националния отбор – победата над Германия с 2:1 на Световното първенство в САЩ през 1994 година.

Уайлдър ще иска реванш от Фюри

Популярният радио и телевизионен журналист Ники Александров коментира срещата между Лион и Ювентус на Кристиано Роналдо. Според него гостите от Италия никак не са фаворити в двубоя въпреки че срещат един от по-леките съперници на тази фаза от надпреварата. “Мнозина първосигнално ще посочат именно този сблъсък от Шампионската лига като най-лесно предсказуем. И вероятно ще бъдат прави в голяма степен. Голям плюс в тяхна полза ще бъде и фактът, че реванша ще се състои в Торино. Тимът на Сари ще може да се възползва от правото си на евентуален поправителен. Дали тогава да не заложим именно на този коз? Възможно ли е Юве да пренебрегне този мач от Шампионска лига за сметка на дербито, което предстои в края на седмицата в Серия А – Ювентус – Интер? Има подобна вероятност и тя може да изиграе лоша шега на отбора в това гостуване в Лион”, споделя Ники Александров. Журналистът смята, че френският тим няма да загуби поне първия двубой от битката, като по този начин запазва някакви минимални шансове за краен успех и след реванша в Торино.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама