Джошуа: Нищо няма да ме спре да победя Пулев

15:05, 03 мар 20 / Спорт 25 2469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световният шампион по бокс в тежка категория във версиите IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа (Великобритания) вярва, че ще победи претендента Кубрат Пулев от България в мача на 20 юни в Лондон. Двубоят е на новия стадион "Тотнъм Стейдиъм" и се очаква да започне около 22.00 часа местно време.

Подписан е договорът за мача Джошуа – Пулев

"На 20 юни ще защитавам световните ми титли в тежка категория. Завръщам се в родния ми град след доста време. В Северен Лондон беше изградено страхотно съоръжение и за мен е чест, че световната боксова общественост ще се събере, за да гледа как правим история в първия мач за световна титла на стадиона. Коланите ще бъдат високо във въздуха и нищо няма да ме спре да победя", коментира Джошуа.

Джошуа смята, че Кобрата ще подходи далеч по-разумно този път, когато получава втори шанс да се бори за титлата.

“Той е в играта от известно време...Изкачи се до най-високото ниво, но беше победен (от Владимир Кличко). Той показа, че умее да се движи по ринга, но загуби. Веднъж вече имаше своя шанс, а сега се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си правилно. Очаквам по-изчистен и умен Пулев. Знам, че той може да удря, защото има няколко нокаута във визитката си“, сподели боксьорът в интервю за William Hill.

 

 

“Стиловете ни си приличат“, каза още шампионът. “Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите много умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, защото имате двама боксьори, които умеят да удрят“.

 

30-годишният британецът има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба в 24 мача като професионалист. 38-годишният Пулев, който е задължителен претендент на IBF, е с 28 победи (14 с нокаут) и също 1 загуба в 29 срещи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама