Фенове на ЦСКА готови за протести след обещаната помощ за "Левски"

11:12, 09 мар 20 / Спорт 25 1998 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Привържениците на ЦСКА от най-големия фенклуб "Сектор Г" предупредиха, че са готови за протести заради обещаната от премиера държавна помощ за ПФК "Левски".

През уикенда Бойко Борисов съобщи, че държавният тотализатор може да спонсорира "сините" в срок от 6 месеца до 1 година и обеща козирката на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" да бъде изградена. "Левски е такъв отбор, че за 6 месеца, за година, както помагаме навсякъде, може поне (да помогнем) с тотото за реклама", коментира той пред журналистите.

Фенклубът на армейците определя случващото се като фарс. Те посочват, че е "абсолютен парадокс държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна фирма, чиито собственици са с повдигнати двуцифрен брой обвинения от прокуратурата, сякаш всичко е наред". 

От "Сектор Г" посочват още как други клубове като "Лудогорец" и "Ботев Пловдив" получават подкрепа от властта, докато ЦСКА е поставен в различна позиция и продължава да плаща наем за собствения си стадион.

"От другата страна на тази гнусна барикада стоим ние... "Армията" и нейното модернизиране отново е в застой след като няколко от членовете на комисията по оценяването съвсем случайно си направиха отвод в последния момент, а единият от тях се оказа, че "имал много работа". И това ако не е равнопоставеност, здраве му кажи!", пишат още червените фенове.

Ако тези безобразия продължават да се развиват пред очите ни и занапред, запазваме правото си на протести където и както намерим за добре, заявяват още от "Сектор Г".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама