TOPNOVINI и Момчил Манчев стартират рубриката „100 малки победи“

16:30, 09 апр 20 / Спорт 25 3943 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

В условия на социална изолация, когато фитнес залите и парковете са затворени, възможностите за спорт се ограничават в рамките на дома. Това може да се окаже силно демотивиращо и да се наложи по-скоро да претапицираме дивана от залежаване, отколкото да правим упражнения вкъщи. Не го допускайте! Физическата активност е изключително важна за нашето здраве и не бива да я пренебрегваме.

За да ви помогнем да откриете мотивация за ежедневни тренировки, TOPNOVNI.BG и Момчил Манчев стартираме рубриката „100 малки победи“, в която ще ви представим програма за изграждане на полезни навици. Всеки ден ще публикуваме кратки видеа с лесни упражнения, които всеки може да изпълнява вкъщи, за да поддържа добра форма дори и по време на социална изолация.

Упражненията не изискват никакво оборудване и всеки, независимо в каква физическа форма е, може да ги изпълнява за поддържане на здраво тяло и добър тонус. А специално за вас ще създадем и чат бот в Mеssеnger, който ще бъде вашият виртуален помощник и ще отразява всекидневно постигнатия прогрес.

Днес ви представяме тренировките на един от любимите треньори на Момчил Манчев - Coach Kozak. Можете да постигнете своята първа малка победа още днес с неговата кратка 10-минутна сесия с тренировки за стегнат корем.

И запомнете – трайни победи се постигат с постоянство!

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама