Григор Димитров: Липсваш ми, тенис!

21:24, 02 май 20 / Спорт 25 3386 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

В емоционално съобщение в Instagram Григор Димитров благодари на тениса и семейството си за всичко, което са му дали.

"С отминаването на дните не мога да не мисля колко много ми липсва да се състезавам. За първи път от 24 години започва да се промъква реална несигурност от това кога ще изляза навън. Липсва ми подготовката, липсва ми шофирането до стадиона, липсват ми пеперудите в стомаха, когато чуваш да викат името ти на централния корт, когато поставяш маската за мач и за минута чувстваш, че светът е спрял и всичко, за което мислиш е този момент, сграбчваш шанса да бъдеш там", написа Димитров.

Григор Димитров дари респиратори на болницата в Хасково

"Толкова съм благодарен на този спорт, той ми даде всичко, за което съм си мечтал (да, безпокойство също понякога), но винаги ме учи на нещо, което е далеч отвъд спорта. Предизвиква ме! Благодаря! Липсваш ми, тенис!", пише Гришо, цитиран от bTV.

"Благодарен съм на семейството ми, че отрано ме научи на толкова ценни уроци. Трябваше бързо да порасна, но по пътя се научих как да прощавам, как да обичам, как да бъда постоянен и да се справям с живота с усмивка! Упоритост! Можем само да научим от това време и след него да излезем като по-добра своя версия. Нека обичаме себе си и да бъдем мили един с друг. Изпращам любовта и подкрепата си на всички. Ще се справим с това заедно!", пише в поста на световния номер 19.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама