Тити Папазов: „Левски" е обречен да бъде вечен

17:09, 04 май 20 / Спорт 25 2704 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл" и известен фен на сините" - Константин Папазов, говори пред медиите след поставянето на венци пред паметника на футболната легенда на Левски" Георги Аспарухов-Гунди по повод 77 години от рождението му. Папазов заяви, че Левски" ще бъде вечен заради подкрепата на привържениците.

„Залата на славата“: Днес Гунди щеше да навърши 77

Левски" е обречен да бъде вечен, Левски" има фундамент. Най-важното е да има прозрачност, хората в клуба изиграха трудните карти. Личност №1 е фенът“, коментира той цитиран от bTV. Папазов беше категоричен: „Стойността на синия фен се потвърди след 31 януари. 45 дни клубът и феновете бяха в един ритъм, трябва да се гордеем, че стадионът беше продаден".

Снимка: Facebook/ ПФК Левски

В интервю за БНР Тити Папазов обяви готовност да пътува до Дубай, за да се срещне лично с благодетеля на сините" Васил Божков. Както е известно, собственикът на акциите е приближеният до Божков Георги Попов, който притежава 87% от тях, и е с него в ОАЕ. Към двамата има повдигнати доста обвинения, 11 са тези към Божков, който е потърсил убежище в Дубай.

От последната среща със сините" фенове на 22 януари публично повече не са казвали нищо за клуба, който остана без финансиране, след като беше вдигнал сериозно бюджета.

Голяма част от играчите пък още не са взели 100% от заплатите си за месец януари. Именно поради това Папазов е готов да ходи на среща с него, за да го моли да не фалира 26-кратните шампиони на България.

Васил Божков е много интелигентен човек, убеден съм, че не иска да фалира този клуб, на който и той е фен", посочи Папазов и изрази убеденост, че „Левски“ няма да фалира и да последва съдбата на много клубове у нас и в света.

Жената на Васил Божков остава за постоянно в ареста

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама