Легендата Юсейн Болт стана татко

19:28, 18 май 20 / Спорт 25 933 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Легендата на леката атлетика - Юсейн Болт стана баща на момиченце. Това е първа рожба за ямайския спринтьор и дългогодишната му приятелка Каси Бенет. Двойката все още не е обявила името на дъщеричката си.

Болт и Бенет, която ръководи маркетингова агенция, са заедно над 5 години, но спринтьорът обяви, че отношенията им са "много сериозни" през 2016 г. Предстои да разберем дали Болт и неговата любима са се вслушали в някое от предложенията за име от феновете, които получиха през януари, след като обявиха, че се задава "бебе Болт", предаде bTV.

Болт получи поздрави дори от премиера на Ямайка - Андрю Холнес.

Юсейн остава единственият спринтьор при мъжете със злато на 100 и 200 м в три поредни олимпийски игри. След като сложи край на кариерата си през 2017 г., Болт последва своята футболна мечта.

Ямаецът проведе тренировки с норвежкия елитен "Стрьомгодсет", отказа на малтийския "Валета" и подписа с австралийския "Сентръл Коуст Маринърс", но приключението му приключи 8 седмици по-късно. През януари 2019 г. Болт обяви, че се отказва от спорта и ще насочи усилията си към бизнеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама