Павел Колев приема дарението на Пеевски

14:13, 20 май 20 / Спорт 25 1774 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев съобщи, че приема дарението на депутата Делян Пеевски от половин милион лева. Той обясни, че това е единственият възможен избор на Управителния съвет, тъй като основната цел е оцеляването на клуба. 

Пеевски дари половин милион на "Левски", от "Синя България" против

Колев е категоричен, че средствата ще бъдат изхарчени прозрачно. С парите от даренията до този момент са направени плащания на заплати на футболисти – те са получили малка част от възнагражденията, които им се дължат. Към днешна дата ръководството продължава да дължи заплатите за април.

„Левски“ не е молил за това дарение, не сме поставяли условие кой да дарява и кой - не. Аз лично познавам поне няколко привържаници на ЦСКА, които смятат, че „Левски“ трябва да го има и са дарили. Ние не правим разлика между дарителите, затова призовавам хората да не се поддават на емоции и да проявят рационално мислене“, обясни Колев. Той е категоричен, че е дошъл в „Левски“, за да прави клуба успешен, а не да го фалира.

Васил Божков пусна анкета във Facebook за бъдещето на "Левски"

Той отказа да коментира идеята на бизнесмена Васил Божков собственикът на акциите на „Левски“ да бъде избран чрез онлайн гласуване. „Аз не го приемам. За мен това не е начинът“, категоричен е изпълнителният директор на „сините“.

Хиндлиян: Който участва в анкетата на Божков, влиза в цирка

Павел Колев обясни, че е провеждал разговори с Наско Сираков относно бъдещето на „Левски“. „Голмайстор номер 1 в историята на този клуб е нормално да се вълнува от това. Той получи доста солидна подкрепа от левскарите. И идва всеки ден и си говорим. Непрекъснато си говоря с ветерани, това е нормално. Смятам, че „Левски“ винаги е имал нужда от Наско Сираков“, подчерта той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама