Стартира първата стъпка от възобновяването на сезона в НБА

16:59, 21 май 20 / Спорт 25 1869 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Отборите от Националната баскетболна асоциация на САЩ трябва да извикат играчите си на 1-ви юни. Така трябва да стартира планът по възобновяването на сезона в НБА, предава Sportal. Първата стъпка за това е баскетболистите да се завърнат по отборите си и да се подготвят за подновяването на сезона.

Почина големият баскетболен треньор Станислав Бояджиев

Изглежда, че НБА се надява да завърши първоначалния процес след около две седмици. Все още играчите тренират индивидуално в залите, но след това ще се наложи тимовете да проведат официални тренировъчни лагери. Когато баскетболистите вече тренират пълноценно, тогава ще се стигне и до пътуване до града, където трябва да се изиграе финалната част от сезона. За момента Дисни Уърлд в Орландо е спряган за домакинската локация.

Димитър Димитров е баскетболист на 2019 г.

Все пак НБА и Асоциацията на играчите трябва да установят формат за плейофите и също така как ще разпределят отборите. Остава да разберем дали ще се провеждат допълнителни срещи от редовния сезон и в какъв формат ще бъдат плейофите. Комисарят Адам Силвър заяви, че решение трябва да бъде взето до 3 седмици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама