Божков избра новия собственик на „Левски“

11:45, 22 май 20 / Спорт 25 2368 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

След еднодневна анкета във Facebook бизнесменът Васил Божков избра Наско Сираков за новия собственик на „Левски“. За него са гласували над 28 000 души. Той ще получи собствеността на акциите, ако се съгласи.

„През януари предадохте ПФК „Левски“, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Бойко Борисов, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб“, написа Божков и пожела успех на „Левски“.

Снимка: БГНЕС

От своя страна, Насков Сираков благодари на феновете на "сините", както и на Божков и Попов. „Прочетох изявлението на г-н Божков и неговото решение да получа акциите на „ПФК Левски”. Изказвам своите благодарности към многобройните ни фенове, към всички левскари, към моите верни приятели и съмишленици за мощната подкрепа, която получих след обявяване на решението ми, че съм готов да получа акциите. Също така изказвам своите благодарности към г-н Божков и г-н Попов“, посочва той в писмо, публикувано на официалния сайт на клуба.

Наско Сираков е сред най-успешните бивши футболисти на „Левски“. Той е с най-много голове в историята на клуба – цели 165. Бил е изпълнителен директор на „сините“ от 1999 г. до 2008 г.

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 10:41, 22 май 20

Беше ясно

2 Моника 10:43, 22 май 20

Смешник

3 Павлов 10:43, 22 май 20

Сега пак ще лапа от властта този..

4 Павел Велев 11:10, 22 май 20

Наско Шампион!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама