Цветомир Тодоров е на 25 години от София. В момента е шеф де парти в голям столичен хотел. С над 8-годишен стаж в професията. Работил е във френски ресторант с една звезда Мишлен. Мечтае за собствен ресторант.
Цецо напусна състезанието след поредица от грешки по време на последната и най-емоционална вечерна резервация в шоуто, в която професионалистите готвеха за семействата и за любимите си хора.
Ето какво сподели той пред TOPNOVINI.BG, след като напусна предаването.
Какво те накара да участваш в Hell’s Kitchen България?
Исках да докажа на себе си, че мога! Също така исках да усетя динамиката, емоциите, напрежението и да имам възможността да работя с професионалист като шеф Ангелов!
Кой беше най-хубавият ти момент в предаването, който никога няма да забравиш? А най-лошият?
Много са хубавите моменти, но най-голяма ми беше тръпката, когато се борех за черна куртка! Най-лошия ми момент беше, когато шеф Ангелов ме изгони в общежитието да правя омлети.
Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България
Имало ли е момент, в който ти се е искало сам да си тръгнеш от формата? Защо?
Не, никога!
С кое ястие, което приготви за шеф Ангелов, се гордееш най-много?
Със сърф енд търф, който му приготвих, когато беше състезанието за спечелването на черните куртки.
Най-ценното, което научи от участието си във формата?
Да бъдеш сигурен в себе си и да се учиш от грешките си.
Снимка: Hell’s Kitchen България
Кой от готвачите, според теб трябваше да спечели Hell’s Kitchen?
Атанас Балкански, защото е по-добър професионалист от Реджеп и е по-достойният победител.
Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България
Какво не ти достигна, за да си победителя в Hell’s Kitchen?
Самочувствието и лидерските ми качества не достигнаха. Въпреки това да си трети – е изключителна победа, нали? Доволен съм от моето постижение и това беше един много хубав личен урок.
Какво щеше да направиш с наградата?
Щях да инвестирам в развитието на кулинарните си умения и да пообиколя света.
Какво ще правиш сега? Какви са плановете ти?
Ще продължа да готвя, както до сега с любов.
Каква е рецептата на успеха, според теб?
Да вярваш в себе си, да не спираш да се бориш, каквито и трудности да имаш. Да влагаш сърце в работата си.
Добави коментар