Стоичков и Бербатов попаднаха в класация за най-готините футболисти

18:49, 09 юни 20 / Спорт 25 2089 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Най-титулуваните родни футболисти, а именно Христо Стоичков и Димитър Бербатов, попаднаха в класация за "50-те най-готини футболисти за всички времена", изготвена от изданието FourFourTwo, предаде bTV. 

FourFourTwo поставя легендарната осмица на "Барселона" на 31-ва позиция, а футболистът на "Манчестър Юнайтед", превърнал се в световен любимец е още по-напред в класацията - на осмо място. 

Бербатов се нареди сред най-грубите играчи в Англия

"Най-великият български футболист и един от най-талантливите играчи на "Барселона". Въпреки тези си качества, мненията за непредвидимия Стоичков често за разделени заради неговата арогантност и усещането, че винаги е прав", пишат по адрес на Стоичков от английското издание.

Мнението за девятката на "Червените дяволи" е също толкова положително:


"Футболните фенове мразят мързеливити играчи. Те искат техните герои да напуснат терена максимално изтощени, доказвайки, че искат да дадат всичко от себе си за клуба и каузата. Но има едно изключение - чувствителният и непримир българин, за когото "Гардиън" веднъж написа: "Той не играе футбол. Няма интерес към това. Той е над него".

В класацията попадат още Зинедин Зидан, Роналдиньо, Тиери Анри, Шаби Алонсо, а първото място заема легендарният италиански полузащитник Андреа Пирло.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама