"Левски" се разделя с цял отбор излишни

11:30, 25 юни 20 / Спорт 25 1797 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Преобразен "Левски" ни очаква следващия сезон. "Сините" ще се разделят с куп ненужни футболисти преди началото на следващата кампания в опит да намалят разходите си за възнаграждения и да спасят клуба от фалит, съобщи сайтът Gong.bg. 

Вече е ясно, че до няколко дни от "Герена" си тръгват Милан Миятович, Дени Алар и Хали Тиам, за което призна самият наставник на "Левски" - Георги Тодоров. Заедно с тях си тръгват Филипе Нашименто и Мартин Райнов. 

Живко Миланов разкри защо сложи край на кариерата си

За преговори за разтрогване са привикани още Франко Мазурек и Насиру Мохамед, чиито договори изтичат чак след 2 години, но вече са информирани, че бъдещето им не е свързано със софийския клуб. 

Относно Стайн Спиерингс, Янис Каргас и Холмар Ейолфсон все още не е взето решение, тъй като ръководството има желание да ги задържи, но не се знае дали клубът ще може да си позволи високите им заплати. 

Както е известно, след мача с "Локомотив" (Пловдив) капитанът на "сините" - Живко Миланов, сложи край на футболната си кариера заради белодробно заболяване.

Засега единствените сигурени оставащи от чужденците са Найджъл Робърта и Паулиньо, като бразилецът лично заяви, че е щастлив на "Герена" и е готов да играе дори за по-малко пари. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама