Глоби за ЦСКА и Локо Пловдив след финала за Купата

16:59, 02 юли 20 / Спорт 25 1726 Шрифт:
Редактор:

Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоби на ЦСКА и Локомотив Пловдив след вчерашния финал за Купата на България, игран на Националния стадион "Васил Левски".

"Смърфовете" триумфираха в надпреварата за втори пореден път след успех с дузпи над "червените", но клубът ще трябва да заплати 1500 лева за обидни и нецензурни скандирания и хвърлен предмет, както и да възстанови щетите, нанесени на стадиона от феновете на тима, съобщава БГНЕС.

Като допълнение халфът на пловдивчани Парвиз Умарбаев е санкциониран с 2000 лева за неприличен жест, без форма на дискриминация.

От своя страна "червените" ще трябва да заплатят общо 4300 лева за обидни и нецензурни скандирания, хвърлени факли и димки на пистата и нерегламентирано използване на факли и димки, довело до спиране на играта.

За натрупани картони нападателят на Локомотив Бирсент Карагерен ще пропусне следващите два мача на тима, същото се отнася и за халфа на ЦСКА Рубен Пинто. Кристиян Малинов, Валентин Антов (ЦСКА) и Мартин Луков са със спрени състезателни права за една среща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама