BetGenesis: 5 причини за ръста на нови играчи в онлайн букмейкърите

10:55, 24 юли 20 / Спорт 25 2042 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Онлайн букмейкърите се превърнаха в основно средство за забавление сред любителите на хазарта. Причините се коренят в лесния досег до залозите, динамичната развръзка и възможността за денонощна игра. Освен това платформите предлагат алтернативни услуги като казино и покер, което пленява залагащите и ги мотивира да играят онлайн. Какви особености крият сайтовете за залози и кои са най-големите привилегии за клиентите им, разглеждаме в статията.

Съвкупност от залози

Платформите за залагания не се фокусират върху конкретни спортове и пазари, а осигуряват обилен набор от предложения. В тиражите личат както залози на традиционни дисциплини – футбол, хокей на лед, тенис и баскетбол, така и по-непознати игри. В наши дни залагащите могат да прогнозират кой ще спечели изборите, какво ще е времето утре, как ще се развие годината за знаменитостите и куп други атрактивни събития. Всестранното развиване на букмейкърите води до обхващане на голяма аудитория и привличане на повече нови играчи.

Рядкост са уеб операторите, акцентиращи единствено на специалните и спортните залагания. В повечето сайтове са включени допълнителни предложения като покер залози, слотове, игри с крупиета, бинго, което неминуемо рефлектира върху притока на клиенти. Колкото по-богата е платформата на хазартната компания, толкова по-значителен е ръстът в броя на потребителите.

Апетитни бонуси

Конкуренцията на хазартния пазар изисква от операторите да действат иновативно и да привличат залагащи чрез специални промо оферти. Не случайно най-щедри са началните бонуси, с които се оферират току-що присъединилите се играчи. Те получават безплатни залози при депозит, фрийбет за игра и други преференции, увеличаващи шансовете им за печалба от букмейкъра.

Редовните клиенти, които акумулират чести залози и посещават сайта ежедневно, попадат във ВИП клубове, получават индивидуални бонуси и възвръщат част от загубените средства.

Появата на повече хазартни оператори е добра новина за залагащите, тъй като гарантира по-солидни възнаграждения. В опит да се отличат едни от други, букмейкърите добавят още и още бонуси, чиято цел е да стимулират активността на играчите.

Съветваме ви да участвате в промоции единствено след изчитане на правилата им. Някои оферти са придружени от сложен алгоритъм за разиграване, други имат максимално допустима граница на получаване, което води до трудности при освобождаване на бонуса. Възможно е също операторът да е блокирал достъпа до теглене, докато участникът не разиграе бонуса.

Снимка: CanStockPhoto

Лесен достъп

Платформите за залози се превръщат във все по-достъпни за играчите. Освен настолни версии, операторите разработват мобилни сайтове и апликации, даващи възможност за дистанционно залагане. Софтуерите за телефон се използват масово от потребителите, тъй като осигуряват улеснен вход и неограничена игра. Повечето компании групират всички сегменти в общо приложение, но съществуват букмейкъри като Bet365, при които всяка услуга е обособена в собствена програма. Английският бранд предоставя на клиентите си апликации за покер, спортни залози и новини, поддържащи се от операционните системи на iOS и Android.

Денонощна поддръжка

Важно условие за успешното функциониране на онлайн операторите е поддържането на качествен съпорт. Хазартните компании са длъжни да осигурят навременно обслужване на всеки участник, независимо дали е регистриран, или не, което да отговори на отправените запитвания.

Освен стандартните методи за онлайн комуникация като Скайп, имейл и телефон, букмейкърите предоставят денонощен лайв чат. Чрез него потребителите се свързват с активен консултант и задават свободно въпросите си.

Букмейкърите, които са лицензирани в България, са задължени да предлагат съпорт на български език по всяко време на денонощието.

Снимка: CanStockPhoto

Бързи разплащания

Не бива да пропускаме още един силен коз на онлайн букмейкърите – бързите и лесни разплащания. Сайтовете поддържат различни системи за плащане, достъпни от територията на България. Според залагащите, най-удобните методи са чрез банкова карта и Изипей, но операторите приемат транзакции също чрез банков трансфер, онлайн портфейли, кештерминал и предплатени ваучери.

Наложени са ниски прагове за депозит и теглене, не се удържат комисионни в полза на компанията, а захранванията се одобряват в рамките на броени секунди. При теглене на средства се изисква по-продължително изчакване, за да се проверят реализираните залози и истинността на предоставените потребителски данни.

Изберете вашия букмейкър след подробно разучаване на силните му страни. Проверете какви са начините на плащане, колко бързо се тегли, добавени ли са любимите ви залози, щедри ли са коефициентите и има ли активни бонуси. Ако отговорът на повечето въпроси е положителен, преминете към създаване на сметка. Напомняме ви да бъдете разумни, да се контролирате и да приемате залозите като начин за забавление, а не като средство за генериране на “сигурни” доходи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама