Отново отлагат мача между Пулев и Джошуа

08:40, 30 юли 20 / Спорт 25 1663 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Сблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за титлите на IBF, WBA, WBO и IBO при най-тежките в професионалния бокс отново бе отложен, съобщи БНР.

Очакваше се срещата да се проведе през ноември в Лондон, но мениджърът на британеца Еди Хърн обяви, че това няма да се случи, а е по-вероятно битката да бъде насрочена за началото на декември. Вероятните дати са 5 или 12 декември.

Една от причините е, че организаторите искат на мача да присътват възможно най-много фенове по трибуните. Втората е, че от щаба на Джошуа са поискали двубоят да е малко преди сблъсъка между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който е планиран за дните около Коледа.

„Казах на Джошуа да тренира, но да не се претоварва. Предвид обстановката, вариантите пред нас са 5 или 12 декември. Няма как да е по-рано, защото такъв мач трябва да е с публика, при това пред повече от 2 000 души. Искам да е тогава, защото Фюри – Уайлдър ще е около Коледа. Така победителите ще имат еднакво време за подготовка за обединителен мач догодина“, коментира Хърн.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама