Отровното трио: Борисов се страхува и печели време

13:18, 14 авг 20 25 2662 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Изявлението на все още неподалия оставка Бойко Борисов е пореден опит за печелене на време и проява на страх", заявиха организаторите на протеста проф. Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, по-известни като Отровното трио.

ГЕРБ предлага нова Конституция и още...

"Проваленият и загубил доверие парламент с мнозинство, диктувано от олигархичната му власт, се готви сам да предложи проект на нова Конституция. Това ще даде възможност мафията да създаде свой Основен закон, изработен от неговото Народно събрание и да му бъде спечелено време до януари, за да остане на поста си", допълват те.

Христо Иванов: Велико Народно събрание е стопиране, а не рестартиране на демократичния процес

Според тях "в т.нар. предложения не чухме никаква готовност за вадене на Прокуратурата от съдебната система, нито за машинно и електронно дистанционно гласуване. "На практика нито едно от исканията на протеста не е уважено.Блъскането с ръка по масата и обругаването на протестиращите, показват безсилният изблик на нерви у човек, който е загубил народа си и когото народът иска да загуби", добавят още от Отровното трио.

"Няма да повярваме и на тази лъжа! Оставка и нови избори, без диктата на Борисов! Продължаваме докрай!", категорични са те.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама