Провокаторът, нападнал палатковия лагер пред Ректората, твърди, че е бил пребит

09:30, 28 авг 20 25 2701 Шрифт:
Автор:

Неформалният лидер на контрапротестите в София Георги Флоров, който се прочу преди дни, когато нападна лагера на протестиращите пред Ректората на Софийския университет, твърди, че е бил пребит през нощта.

"Тази вечер около 01:10 ч. бях жертва на насилие от трима човека, нападнаха ме изведнъж докато седях пред магазина, който е в коперацията, в която живея. Ударите, които понесох, бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник, който е доказателство. За щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също", написа в социалните мрежи Флоров.

По случая работи Седмо РПУ и СДВР. 

През последните дни той организира всеки ден протести пред пилоните на НДК, с които настоява за вдигане на блокадите в София. На тях откликват шепа столичани.

За първи път името на Георги Флоров се появи в медийното пространство през 2013 година. Тогава в интервю за bTV призна, че е платен провокатор, участващ в партийни протести срещу заплащане. Пред камерата той потвърди, че е симпатизант на ГЕРБ, както и че е взимал пари и от тях, за да скандира на техни събирания. 

В социалните мрежи се разпространява и снимка на Флоров, на която е облечен с тениска на партия ГЕРБ.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ 13:43, 28 авг 20

bg-biblioteka.blogspot.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама