"Отровното трио" събра над 700 поддръжници и над 90 000 лева от дарения

14:40, 09 сеп 20 25 1803 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Над 700 души от 25 държави са подкрепили доброволческата структура на “Отровното трио”. До момента към тяхната сметка са постъпили дарения от 91,303.49 лева. Това обявиха от Триото на страницата си във Фейсбук.

“До тази сутрин имаме записани над 700 доброволци от 25 държави, включително Австралия, Канада и Япония, които са готови да работим заедно за събаряне на мафиотската власт и изграждане на нормална държава.  В България са от над 70 града и 11 села. Така ние ставаме по-силни, а за мутрите става все по-трудно да останат на власт. Разчитаме на всеки, попълнете формуляра ако искате да се включите", казват от Триото във Фейсбук.

"Отровното трио" събрало 65 000 лв. в подкрепа на протестите

"С нашите общи усилия и средства продължаваме протеста вече 63 дни. Мафията предпочита да краде по-дълго, но ние - гражданите ще стоим докато ги изгоним. До момента от дарения са получени 91,303.49 лева. Налични към момента 10,360.51 лева. Който е склонен да ни подкрепи в общата ни кауза, може да използва банковата ни сметка за дарения. Основание за плащане: за целите на протеста", призовават от Триото.
 

Хаджигенов: 370 души са изпратили дарение за протестите

"Налага се да предприемем организирани усилия срещу тези, чиято върхушка управлява България. Затова създаваме доброволческа структура. Ако искате да помагате координирано за събаряне на мафиотската власт и изграждането на нормална държава, попълнете този формуляр и ние ще се свържем с вас”, пишат от Триото. 

"Отровното трио" призова опозиционните партии да напуснат Народното събрание

В очакване на големия протест в четвъртък от тази вечер полицейското присъствие в района на бившия Партиен дом вече е засилено. На място са полицейски автомобили, коли на жандармерията и пожарна кола, съобщава bTV.  Допускат се само хората, които работят в района.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама