Големи дербита от Испания и Италия са футболните акценти по MAX Sport

11:59, 02 окт 20 / Спорт 25 1953 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Уикенд с големи дербита от Испания и Италия са приготвили спортните канали MAX Sport за всички футболни фенове. В програмата на третия кръг на Серия А вниманието приковават неделните сблъсъци между Лацио и Интер, и Ювентус – Наполи, които ще се излъчат пряко по
MAX Sport 3.

От 16:00 часа на Олимпийския стадион в Рим „орлите“ ще се опитат да нанесат първо поражение на „нерадзурите“ на Антонио Конте за новия сезон. Допреди няколко месеца двата тима водиха страхотна битка с Ювентус и Аталанта за разпределението на местата в Топ 4, като и през тази кампания амбициите на Лацио и Интер са свързани със спечелването на Скудетото.

През миналия сезон съставът на Наполи загуби позиции и не успя да се класира за европейските клубни турнири. В първите два мача от тази кампания момчетата на Дженаро Гатузо обаче впечатляват и са начело на класирането с две победи в два мача и голова разлика от 8:0.

Следващото изпитание за неаполитанци е възможно най-трудното – гостуване на шампиона Ювентус в неделя вечер от 21:45 ч.

През уикенда в испанската Ла Лига също предстоят много интересни двубои, които ще се излъчат пряко по MAX Sport 4. В събота от 17:00 часа Атлетико Мадрид посреща Виляреал като и двата тима имат сериозни амбиции за добро представяне през сезона.

Шампионът Реал Мадрид започна доста пестеливо новата кампания и отбеляза едва 4 гола в първите си три мача, но с актив от 7 точки е в челото на класирането. В неделя от 17:00 часа момчетата на Зинедин Зидан гостуват на Леванте.

Голямото дерби на кръга в Испания е в неделя от 22:00 часа. Тогава на Камп Ноу един срещу друг излизат съставите на Барселона и Севиля. Двата клуба започнаха по-късно кампанията  си в Ла Лига и имат изиграни по едва два двубоя за новия сезон, като записаха победи в тях. Кой измежду Барселона и Севиля ще развали перфектния си баланс ще стане ясно от прякото излъчване на мача по MAX Sport 4.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама