Григор Димитров чака с нетърпение първия си мач с Циципас

11:09, 04 окт 20 / Спорт 25 2701 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Григор Димитров сподели, че очаква с нетърпение първия си официален мач с гръцкия тенисист Стефанос Циципас на осминафиналите на Откритото първенство на Франция. Вчера и двамата спечелиха своите двубои от третия кръг на надпреварата след отказване на съперниците им - Роберто Карбайес Баена и Алияж Бедене, съобщи БГНЕС.

Григор Димитров за първи път на осминафинал на „Ролан Гарос“

Мачът в понеделник ще бъде първи между Димитров и Циципас. "Не го познавам добре. Гледал съм много от неговите мачове. Той постига много добри резултати и играе добър тенис на всички настилки. Досега не съм играл срещу него в официален мач, така че очаквам с нетърпение да го направя. Щастлив съм от играта си към момента, както и от тялото си. Така че ще видим какво ще се случи с бекхендите с една ръка", коментира българинът по повод това, че и двамата играят бекхенд с една ръка.

С победата си над Карбайес Баена Димитров достигна осминафиналите на Ролан Гарос за първи път в кариерата си. "Вълнувам се, че ще играя във втората седмица на турнира. Чувството е страхотно. Искам да го запазя и да се концентрирам върху моята игра", допълни Гришо.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:23, 04 окт 20

Не знам какъв сайт сте ,ама да пишете такива простотии ...айде вижте дали Григор нема мама срещу византиеца

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама