Реал Мадрид и Интер и още три мача от Шампионската лига пряко по MAX Sport

12:56, 02 ное 20 / Спорт 25 2251 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Шампионската лига едва започна, а двубоите от третия кръг на груповата фаза вече носят огромен заряд и опасност някои от фаворитите да си тръгнат рано от турнира. В най-голяма степен това се отнася за Група Б, където сочените за сигурни 1/8-финалисти Реал Мадрид и Интер Милано заемат последните две места. „Белите“ и „нерадзурите“ все още нямат победа в груповата фаза и мачът помежду им може да се окаже съдбоносен. Реал загуби първия си двубой от групите у дома с 2:3 от Шахтьор Донецк и имаше нужда от два късни гола в Мьонхенгладбах, за да спаси точката срещу местния Борусия – 2:2. Интер пък разчиташе на попадение на Ромелу Лукаку в 90-ата минута, за да достигне до равенство срещу Борусия у дома в първия кръг, а във втория момчетата на Антонио Конте завършиха 0:0 при гостуването си на Шахтьор. Двубоят между Реал Мадрид и Интер е във вторник 3 ноември от 22:00 часа, като ще се предава пряко по MAX Sport 3, съобщиха от А1.

Отново от 22:00 часа, но по MAX Sport 2, Ливърпул гостува на Аталанта в дербито на Група D. Двата тима водят в класирането, като англичаните са с две победи от два мача, докато бергамаските имат актив от 4 точки след победа и равен.

Двата ранни двубоя от 19:55 часа противопоставят Шахтьор Донецк и Борусия Мьонхенгладбах (пряко по MAX Sport 2) и Локомотив Москва и Атлетико Мадрид - пряко по MAX Sport 3. Двубоят в руската столица може да завърже ситуацията в Група А, където Байерн Мюнхен е безспорният лидер със 6 точки, а Атлетико е втори с 3 т. Локомотив Москва и Залцбург засега са на последните две места с актив от едно равенство и една загуба, но победа на „железничарите“ в руската столица може да отвори пътя им към второто място.

Всички останали двубои от вторник вечер, които са с начален час 22:00 часа – Залцбург – Байерн Мюнхен, Манчестър Сити – Олимпиакос, Порто – Марсилия и Мидтиланд с Божидар Краев срещу Аякс, ще се излъчат пряко по PPV платформата live.a1.bg.


Снимка: А1

Освен богата на футболни емоции, настоящата седмицата крие много заряд и за тенис феновете. От понеделник в парижката зала „Берси“ започва последния ATP Masters 1000 турнир за сезона. Въпреки че Новак Джокович, Доминик Тийм и Григор Димитров в последния момент се отказаха от участие във френската столица, присъствието на имена като Рафаел Надал, Стефанос Циципас и Даниил Медведев гарантира тенис на световно ниво. Всички най-интересни битки от зала „Берси“ в Париж от понеделник до неделя ще са пряко в ефира на MAX Sport 1 и MAX Sport 2.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама