Славиша Стоянович поема "Левски"

13:47, 05 ное 20 / Спорт 25 1989 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков се е разбрал със Славиша Стоянович, който ще стане новият старши треньор на „сините“.

Тити Папазов: Фалит на Левски все още не е изключен

"Разговаряхме със Стоянович и уточнихме нещата по договора с него. Има малки технически въпроси и в понеделник ще го представим пред отбора и пред медиите. Преди това в събота ще гледаме двамата заедно мача ни с Локомотив Пловдив. От новата седмица Славиша започва работа с отбора", заяви Сираков, цитиран от БГНЕС.

По информация на dsport.bg в екипа на Славиша Стоянович ще влязат Живко Миланов, Тодор Симов, а след Нова година и Димитър Иванков, като кондиционният треньор няма да е българин.

Словенският специалист се завръща на „Герена“, след като пое юздите през есента на 2018 и напусна в края на сезона. Стоянович е обичан от „сините“ привърженици и ще бъде приветстван топло в столичния гранд, който изпитва сериозни финансови затруднения в последните няколко месеца.

Славиша Стоянович се разделя с "Левски"

„Левски“ не се представя добре и в Първа лига, където записа цели шест поражения от началото на кампанията и се намира на незавидната 12-а позиция преди домакинството на „Локомотив“ (Пловдив) в събота следобед. Очаква се Стоянович да дебютира повторно начело на тима след паузата за националните отбори, когато съставът излиза срещу вечния съперник ЦСКА на 21 ноември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама