Страхотни дербита от Серия А и Ла Лига през уикенда по MAX Sport

12:37, 06 ное 20 / Спорт 25 2147 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

През уикенда ще се изиграят мачовете от седмия кръг на италианската Серия А, а вниманието на феновете със сигурност е приковано от дербитата Лацио – Ювентус и Аталанта – Интер.

Първи в програмата, в неделя от 13:30 часа, е сблъсъкът на „Олимпико“ между „римските орли“ и  „Старата госпожа“. Лациалите не са толкова убедителни от старта на кампанията, но и Кристиано Роналдо и компания също показват доста слабости. Какво ще се случи в дербито ще стане ясно от прякото предаване на мача по MAX Sport 3.

Броени минути след края на Лацио – Ювентус, от 16:00 часа и отново по MAX Sport 3, Аталанта приема Интер. Двата отбора са разделени от едва една точка и се намират в челото на класирането, но настроението в тимовете със сигурност е минорно, след загубите, които записаха през седмицата в Шампионската лига.

Програмата на деветия кръг на испанската Ла Лига също предлага на феновете няколко много любопитни двубоя. В събота от 17:15 часа по MAX Sport 4 Барселона приема на „Камп Ноу“ Бетис с надеждата да спре негативната си серия в първенството от четири поредни мача без победа.

Снимка: А1

Големият съперник на каталунците – Реал Мадрид пък ще се изправи пред поредния сериозен
тест – гостуване във Валенсия на местния тим. Въпреки че „прилепите“ отслабиха доста състава си през паузата и не се представят добре от началото на новия сезон, „Кралския клуб“ винаги е изпитвал сериозни затруднения на „Местая“. Дали момчетата на Зинедин Зидан ще запишат поредни три точки в актива си, или Валенсия ще поднесе поредната изненада, ще стане ясно от прякото излъчване на мача в неделя от 22:00 часа по MAX Sport 4.

Феновете на тениса пък ще имат възможността да проследят пряко в ефира на MAX Sport 1 развръзката на последния турнир от сериите ATP Masters 1000. Полуфиналните битки в парижката зала „Берси“ започват в събота от 15:00 часа, а големият финал е в неделя от 16:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама