Ще опитаме да създадем широка коалиция, заяви Арман Бабикян

14:30, 22 ное 20 25 2861 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ще направим сериозен опит да създадем широка коалиция. Правим граждански комитети в страната, които да се присъединят към такава коалиция. С удоволствие сме склонни да работим с „Демократична България“, с „Изправи се.БГ“, с партията на Слави Трифонов", каза пред БНР Арман Бабикян, анализатор и част от „Отровно трио“. Той беше категоричен, че няма да правят партия.

"Да гарантираме цялостната честност на изборите, това е пресилено да се каже, но да се опитаме да намалим изкривяването на изборите, за това имаме ресурс да го направим, ако се съберем повече формации, защото извън ГЕРБ няма политическа сила няма възможност да покрие всички секции в страната“, каза той.

"Отровното трио" променя протеста

„Ако прокуратурата беше нахлула по този безцеремонен начин при Борисов и в Народното събрание, както в президентството, нормалната реакция трябваше да е тази, която ние предприехме. Тук не става въпрос за симпатия към някого. Наложи се да бъдем с хора, с които идеологически сме на различни позиции. Дадохме си сметка, че сме там, защото не сме леви или десни, а защото има вертикален натиск върху демокрацията и справедливостта. Ако бяхме дали воля на персоналните си виждания, щяхме да изгоним 2/3 от площада“, коментира Бабикян.

Според него премиерът е опитен в това да разделя хората, „за да може тържествено да мине по магистралата“. 

Беше глупаво от страна на властта за 20 дни да се пуснат осем различни версии за това какъв вид злина стои зад гърба ни. Бяхме хора на президента Радев, на Васил Божков, на Цветан Василев, на Христо Иванов, на Мая Манолова. Комично е“, каза той и допълни: „Хората изпитаха вътрешна радост, че са изритали страха

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Борис 06:42, 24 ное 20

И триото, и Христо Иванов работят за укриващите се в чужбина едни бизнесмени, забогатяли по втория начин, затова нито глас за тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама