Пулев и Джошуа лице в лице преди големия двубой

09:00, 12 дек 20 / Спорт 25 3055 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Мечтая да донеса победа на България, заяви Кубрат Пулев часове преди мача му срещу Антъни Джошуа за титлата в тежка категория по бокс.

Искам да кажа на хората в България, че ще се бия за тях. Ще дам всичко от себе си, за да можем всички заедно да се върнем с поясите в България. Искам да направи българите щастливи и горди. Още по-горди, защото ние, българите, имаме достатъчно поводи да бъдем горди с историята си“, каза Кубрат, цитиран от bTV.

Кубрат с ново предизвикателство към Джошуа

Българският претендент Кубрат Пулев и световният шампион тежка категория на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа дадоха официална пресконференция преди дългоочаквания си сблъсък в Лондон на 12 декември.

С видеосъобщение в залата пък се включи един от промоутърите на българина Боб Аръм от "Топ Ранк". Кубрат първи получи думата от двамата боксьори, пише Sportal.bg.

Готов съм да се бия, чакахме много дълго тази битка. Още през 2017-а бях готов, но имах проблем с гръдните мускули. Тогава решихме заради физическите ми проблеми, че може да се бием с Джошуа малко по-късно. Вече съм готов за здрав двубой и съм сигурен, че в събота ще победя", категоричен бе Пулев. 

Джошуа се закани да нокаутира Кобрата между 7-ия и 9-ия рунд

 

Сериозен скандал съпроводи официалния кантар на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа.

Напрежението между двамата бе предизвикано от лагера на Кобрата, който освирка шумно британския боксьор при качването му на кантара. Това не се понрави на световния шампион, който каза нещо на Пулев, а Кобрата не му остана длъжен и му отговори, че утре ще го победи. Двамата продължиха острия разговор помежду си лице в лице и се наложи няколко души от охраната да застанат между двамата.

Самият кантар показа почти еднакво тегло на двамата - Кубрат Пулев е 108.7 килограма, докато Джошуа е 109.2 килограма. За Кобрата това е с 1-2 килограма под обичайното му тегло за мачове.

Скандал и искри на кантара на Пулев и Джошуа

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама