Григор Димитров с коледно пожелание към българите

11:26, 23 дек 20 / Спорт 25 2545 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Григор Димитров пожела весели празници на българите дни преди Коледа. За страницата на община Хасково номер 19 в световната ранглиста по тенис записа кратък видеоклип.

„Скъпи приятели, искам да ви пожелая весели и щастливи празници! Бъдете здрави и смели в мечтите си! Вярвайте, че има надежда във всяка кауза! Много топлина и любов на всички и светла Коледа“, пожела Димитров.

Според различни информации в момента той е у нас, за да прекара празниците заедно със семейството си в Хасково. Това обаче все още не е потвърдено от най-близките му, нито чрез снимка в социалните мрежи, предаде bTV.

Наскоро Димитров обяви, че е основал фондация за благотворителност в България. В професионален план пък смени треньора си и вече се подготвя под зоркия поглед на Данте Ботини.

Григор Димитров основа фондация в България

Ясно е, че българинът няма да се включи в първите два турнира за 2021 г. - в Делрей Бийч и Анталия. Най-вероятно той ще се фокусира върху доброто си представяне на Откритото първенство на Австралия. Надпреварата от Големия шлем ще се проведе от 8 до 21 февруари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама