Погрешно обявиха момичето на Бонд Таня Робъртс за починала

11:15, 05 яну 21 / Любопитно 25 1883 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Актрисата Таня Робъртс, най-известна с ролята си във филма за Джеймс Бонд „Изглед към долината на смъртта“, все още е жива. Това каза агентът ѝ Майк Пингел за BBC, след като по-рано тази седмица съобщи, че е починала в неделя.

65-годишната актриса е разхождала кучетата си на 24 декември, когато е паднала на улицата и е била откарана в болница. Тази седмица агентът ѝ Майк Пингел е съобщил за смъртта ѝ, тъй като така му е казал партньорът на Таня Робъртс, но тази информация се е оказала невярна и от болницата са потвърдили, че в понеделник тя все още е жива.

За съжаление състоянието ѝ остава много тежко, съобщава bTV.

Истинското име на Таня е Виктория Лий Блум и е родена през 1955 година в Ню Йорк. На 15 години напуска училище, омъжва се и потегля на автостоп из страната, докато майка ѝ не анулира брака ѝ. Скоро след това, в опашка пред кино, Таня се запознава със студента по психология Бари Робъртс и няколко месеца по-късно сама му предлага да се оженят. Двамата се преместват заедно в Холивуд през 1977 година. 

Единствената актриса, която е и момиче на Бонд и ангел на Чарли

Звездата на Таня Робъртс изгрява, когато получава роля в последния, пети сезон на оригиналния телевизионен сериал „Ангелите на Чарли“.  играе в 14-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд - „Изглед към долината на смъртта“. В него си партнира с Роджър Мур, за когото това е последно превъплъщение като британския шпионин. 

През 1998 г.  става част от популярния сериал „That '70s Show“ („Шеметни години“), където в продължение на 6 години играе ролята на Мидж Пинчиоти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама