Хаджигенов: Стиска ни да свършим мръсната работа

11:29, 23 апр 21 / Политика 25 2785 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Зам.-председателят на ПГ на „Изправи се! Мутри вън!“ Николай Хаджигенов е готов да сформира правителство, което да оглави.

Стиска ли ни да свършим мръсната работа? Да, стиска ни, заяви той, като уточни че дължат на избирателите поне да опитат да съставят кабинет, но тъй като „Изправи се! Мутри вън!“ имат най-малко мандати, това „няма как да се случи“.

Големите кавички

Хаджигенов каза, че от парламентарната група водят неофициални преговори с всички опозиционни партии и категорично не и с ГЕРБ. По думите на депутата „Изправи се! Мутри вън!“ биха подкрепили правителство на „Има такъв народ“. 

„Всички искат да живеят комфортно като Иван Костов - 150 гласа мнозинство, или като ГЕРБ, огромно мнозинство. Това демокрация ли е - не е“, каза още той. 

Аз не съм дошъл в парламента да се чувствам комфортно, дошъл съм да върша трудна и мръсна работа и тя не е комфортна, заяви Хаджигенов, цитиран от Offnews. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама