Дейвид Бекъм печели 55 хил. евро на ден само с излизането от вкъщи

19:15, 01 май 21 / Спорт 25 4245 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Като футболист Дейвид Бекъм печелеше баснословни суми пари, но това изглежда не е нищо в сравнение с парите, които печели днес. Известният англичанин печели 55 000 евро на ден! И то по необичаен начин!

Той е подписал едногодишен договор на стойност 20 милиона евро, според който е длъжен да използва определен парфюм всеки път, когато излиза от дома си, да носи часовник на определена компания и да е с една и съща марка дрехи! „Дейвид Бекъм е международна звезда и самото му име се превърна в марка“, се казва в договора.

Наскоро Бекъм разшири бизнес дейността си с Maserati, ставайки посланик на марката, а също така потвърди, че ще участва в сериал на Disney за 1 милион долара.

Семейство Бекъм с почти 30 млн. долара печалба от своя бизнес

Не всичко обаче е толкова чудесно в дома на Бекъмови, които миналата година платиха 25 милиона евро за мезонет във Флорида. Съпругата Виктория реализира големи загуби с модната си компания. Според съобщения в медиите Виктория Бекъм е натрупала дълг от 50 милиона евро от 2008 г. насам. Одиторските фирми предупреждават, че загубите могат да бъдат много по-големи, но засега тя настоява да задържи компанията, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама